Om Rawganik

Rawganik ble etablert våren 2008 med det formål å selge superfood og andre helsefremmende produkter av ypperste kvalitet til gunstige priser.

Alle våre produkter er 100% veganske og vi har valgt leverandører med høy standard i alle ledd av produksjonen; fra dyrking under internasjonale økologiske kriterier til rettferdige handelsavtaler med lokale produsenter.

Superfood er mat i sin naturlig tilstand som er tettpakket med et bredt utvalg av viktige næringsstoffer som enzymer, vitaminer, mineraler, klorofyll, antioksidanter, fettsyrer og proteiner. Relativt små mengder av superfood vil dekke kroppens behov for mange næringsstoffer, og ved å spise mat av så høy kvalitet trenger man heller ikke spise så mye for å føle seg tilfreds.

Superfood-begrepet er relativt nytt i Europa, men i USA har bevisstheten omkring superfood økt kraftig de siste årene. Stengt tatt så finnes det ingen absolutt eller juridisk definisjon av begrepet og internasjonale myndigheter ønsker å begrense uetisk markedsføring av superfood. I EU kan ikke produkter lengre markedsføres som superfood uten en spesifikk påstand om medisinsk effekt støttet av troverdig forskning fra juli 2009. Alle superfood-produktene som vi selger på rawganik.com oppfyller allerede disse kriteriene. For hvert av produktene som er til salg på rawganik.com gjør vi rede for hva fordelene knyttet til disse er. Positive effekter av å spise superfood inkluderer et styrket immunforsvar, mer energi, bedre hukommelse, lavere blodtrykk og bedre fordøyelse.

På rawganik.com kommer vi til å legge ut artikler, oppskrifter og rapporter som omhandler tips, forskning og andre aspekter i forbindelse med superfood og kosthold. Etter mange år med research, samtaler med eksperter og egne erfaringer følte vi at tiden var inne for å dele våre kunnskaper på dette området. Det er uten tvil en veldig spesiell tid vi lever i, vår forståelse av sammenhengen mellom kosthold, livsstil og velvære har aldri vært bedre. Med den tilgangen vi har til informasjon og de beste, sunneste og mest næringsrike matvarene noensinne er potensialet for god helse bedre enn noensinne.